Preskočiť na obsah

Fitness

K-fit

Sídlo posilňovne je v bývalých priestoroch materskej školy rozšírené o priestory miestnosti bývalej obecnej knižnice, ktorá bola presťahovaná na poschodie. Návštevníci si môžu zacvičiť v kardiozóne, silových stanovištiach s veľkým množstvom závaží a solídnym výberom jednoručných činiek a super strojoch.

Otváracie hodiny:

Po-Pi: 18:00 – 20:00
So-Ne: zatvorené

Vstupné:

1 vstup (časovo neobmedzený) 2 €
Permanentka na 1 mesiac 20 €

Súčasťou fitness centra je aj Fit bar, kde je možné zakúpiť si športové nápoje.

Kontakt:

Branislav LAUŠ

0908 737 094

Ivan MINICH

0907 591 672

Pilates

Pilates je cvičenie ktoré posilňuje chrbtové, brušné a sedacie svalstvo, rozvíja silu, ohybnosť rovnováhu koordináciu a dýchanie. Pravidelným cvičením sa zlepšuje držanie celého tela a postupne dochádza k ústupom bolestí  chrbta a krku. Spevňuje sa aj svalstvo ktoré  pri klasickom  cvičení nie je precvičované. Zlepšuje telesnú stabilitu.

Naša skupina sa stretáva pravidelne v pondelok a v stredu v priestoroch telocvične základnej školy v Kamenci pod Vtáčnikom v čase od 18:00 – 19:00 hod. Počet cvičeniek nie je vždy stabilný, ale pohybuje sa v rozmedzí 10-18 cvičeniek. Veková skupina je rôzna. V rámci udržiavania dobrých vzťahov mávajú spoločné stretnutia aj mimo telocvične.

Klasické cvičenie je na karimatkách a občas striedajú s cvičením za pomoci overballov, expanderov a najnovšie jednoručných činiek.